Goed werken

Een van de belangrijkste doelstellingen van een bedrijfsseminarie is kennis vergaren. In de Auberge de la Ferme worden de seminaristen uitgenodigd om plaats te nemen in zalen waar al het nodige comfort en het "nec plus ultra" van de technologie zijn bijeengebracht.

 

Zowel in de zaal "A la Vieille Ecole", de "Salle du Petit Bois" als in de "Salle de la Chèvrerie", waar er altijd daglicht aanwezig is.

La vieille école

La vieille école

De Auberge de la Ferme biedt u binnen de van oude streekstenen gemaakte dikke muren van de vroegere dorpsschool 3 seminariezalen: de "Salle de l'ancienne poste", de "Salle Jean-Baptiste Rousseau" en de "Salle du Liry"

 

Meer informatie
La chèvrerie

La chèvrerie

La Chèvrerie, dat integraal deel uitmaakt van de Auberge de la Fermette, breidt het ‘seminarie’-aanbod van de Auberge de la Ferme uit en zorgt daarmee voor afwisseling dankzij een polyvalente zaal op de benedenverdieping van het gebouw. Deze werkruimte tegenover de Auberge, die modern is ingericht en gebruik maakt van de allernieuwste multimediatechnologie (driedimensionale projector, ledschermen, home cinema surround, ...), verwelkomt bedrijven en ondernemingen tot 20 personen. Ook hier vormen comfort, design en de kwaliteitsvolle apparatuur een subtiel samenspel om uw workshops nog dynamischer te maken.

Meer informatie
Découvrez nos tarifs

book book

De Auberge de la Ferme biedt u georganiseerde programma's voor 1 tot 3 dagen aan waarin u eindeloos kunt variëren !

Ontdek onze tarieven voor 2019
Top