Green Meeting - geslaagde seminaries in Rochehaut

Een team in dienst van uw team. Hebt u zin in actie of wilt u de teamgeest bij uw personeelsleden versterken? De Auberge de Rochehaut  doen er alles aan om uw teamleden een fantastische ervaring vol avontuur en ontdekking te bezorgen waarbij ze hun eigen grenzen overschrijden.

 

Het team van de Auberge de Rochehaut, dat kan bogen op 30 jaar ervaring in het hotelwezen en onder leiding staat van de befaamde chef Michel Boreux en zijn vrouw Patricia, en X-CAPE en Semois Aventure (voor zijn buiten activiteiten), een professioneel team dat gespecialiseerd is in de organisatie van activiteiten waarbij 'avontuur' en 'natuur' centraal staan, slaan de handen in elkaar. Dit winnende duo staat in voor een rustperiode van een halve of een volledige dag tijdens een seminarie met een overvolle agenda.

 

Van het onthaal en een verblijf in een viersterrenhotel, activiteiten vol sport en avontuur, een maaltijd in het gastronomische restaurant tot het proeven van wijn in de wijn- en degustatiekelders van de Auberge: deze twee ondernemingen zorgen voor de volledige organisatie voor een geslaagd en lonend verblijf.

Atout 1

1

Een of meerdere dagen ontvangen worden in een dorpje in de "authentieke Ardennen", in de nabije omgeving van de vallei van de Semois, in een omgeving die geschikt is voor concentratie en ontspanning. Kortom, de ideale omgeving om 'goed te werken'!

Atout 2

2

2 restaurants die u een 'geïnspireerde' keuken bieden: een restaurant met gastronomische gerechten met lokale smaken en een restaurant dat meer streekbrasserie is met Ardense producten, waar u 'lekker kunt eten'.

Atout 3

3

80 drie- en viersterrenkamers (het merendeel uitgerust met een individuele jacuzzi), om 'rustig te slapen'. De kamers zijn verdeeld over 4 gebouwen die allemaal in een typisch Ardense bouwstijl zijn opgetrokken... afgestemd op de wensen van onze klanten.

Atout 4

4

Ontvangen worden in een familiebedrijf dat zich flexibel opstelt en kan bogen op 30 jaar ervaring in het hotelwezen in Rochehaut-sur-Semois.

Atout 5

5

4 comfortabele, helder verlichte seminariezalen die voorzien zijn van alle hightechuitrusting zijn en plaats kunnen bieden aan 10 tot 120 personen.

Atout 6

6

1 fantastische wijnkelder waar tot 100 personen het aperitief kunnen drinken of verschillende wijnen ontdekken tijdens een becommentarieerde degustatie.

Atout 7

7

2 professionele keukens die zich lenen voor een gereserveerde teamcooking voor groepen van maximum 30 personen.

Atout 8

8

Een dierenpark 'Entre Ferme et Forêt' en een Landbouwmuseum met een verbluffend scenografisch parcours die de evolutie laat zien van de ambachten in het Ardense land.

Découvrez nos tarifs

book book

De Auberge de Rochehaut biedt u georganiseerde programma's voor 1 tot 3 dagen aan waarin u eindeloos kunt variëren !

Ontdek onze tarieven voor 2019
Top