lekker eten

Om “lekker te eten”, gaat het team van de Auberge tot het uiterste met heel wat mogelijkheden :  gastronomische seizoensmenu’s in het restaurant van de Auberge de la Ferme, zeer typische Ardense streekgerechten in de Taverne de la Fermette, zoete lekkernijen in de P’tite Auberge, picknicks en kleine restauratie in het Landbouwmuseum en banketten in de Salle du Petit Bois.


Er is voor elk wat wils en voor ieders budget. Maar telkens weer vindt iedereen er zijn gading.

Het restaurant van de Auberge de la Ferme

Het restaurant van de Auberge de la Ferme - voor uw ontbijt en uw avondmaal.

Aandacht voor gastronomie! In het restaurant, gelegen aan de achterzijde van de oude familieboerderij die werd omgetoverd tot de Auberge, kunt u genieten van de culinaire knowhow van 'chef' Michel Boreux en van zijn team. En dat alles verfijnd geserveerd met de glimlach door het personeel onder het alziende oog van zijn echtgenote Patricia.

Meer informatie
De Taverne de la Fermette

De Taverne de la Fermette - Voor de lunch

"De 'Taverne de la Fermette' is geherbergd in een gebouw dat in het jaar 2000 werd gerenoveerd. De taverne die zich heeft toegespitst op de ‘streekbrasserie’ biedt een groot terras en vele tafels.

Het beschikt, vergeleken met de Auberge, niet over salons en de geserveerde maaltijden zijn eenvoudiger, maar daarom niet minder smakelijk. Het is de ideale plaats voor een minder uitgebreide, maar toch voortreffelijke maaltijd.

De vaste gasten zullen u ongetwijfeld bevestigen dat de borden hier altijd goed worden gevuld!

Meer informatie

Viergangenmenu voor beelde :

  1. Ganzenlever van Upignac, gebakken in de Auberge de la Ferme met gekonfijte mango.
  2. Visvelouté
  3. Een snee gegrild speenvarken met verse kruiden, zoetzure saus, aardappelen van de dag, groentekrans.
  4. Gelegenheidsdessert
  1. Rollade van zalmforel gevuld met zeewolfpaté en rivierkreeftstaarten, gegarneerd met asperges van het seizoen.
  2. Crèmesoep Doria
  3. Gegrild lamsribstuk, saus op basis van tijm en gember, aardappelen van de dag, groenten naar keuze.
  4. Gelegenheidsdessert

Eten 1

Gastronomisch menu voor beelden:

  1. Le carpaccio de noix de Saint Jacques mariné à l’huile d’ olive et au jus de rhubarbe, mousse d’ avocat.
  2. Les filets de sole farcis et roulés à la mousse de crabe, quelques coques tiédies et des légumes sautés, beurre blanc.
  3. Le filet de bar de ligne cuit sur sa peau et dressé sur un tartare froid et cru de truite saumonée déstructuré, senteurs printanières, jus nantua serré.
  4. Le sorbet pêche sur un espuma de myrtilles.
  5. Le tronçon de lotte farci de homard et cuit à basse température, plates de Florenville sautées au beurre, petit jardin dans l’assiette.
  6. Le plateau de fromages frais, affinés et créés par Jacquy Cange.
  7. Un dessert autour de la cerise, petit pain perdu tiède sur une quenelle de glace aux fruits rouges.
Eten 4
Découvrez nos tarifs

book book

De Auberge de la Ferme biedt u georganiseerde programma's voor 1 tot 3 dagen aan waarin u eindeloos kunt variëren !

Ontdek onze tarieven voor 2019
Top