rustig slapen

Om haar gasten rustig te laten slapen, biedt de Auberge de Rochehaut niet minder dan vier gebouwen en zes categorieën van kamers aan. Het aanbod is enorm uitgebreid sinds de start met slechts twee enkele kamers van de landelike gîte van de ouders Boreux.

De 75 kamers die vandaag in typische Ardense gebouwen
uit steen, hout en leisteen geherbergd zijn bieden alle moderne
comfort en zijn op een hedendaagse manier ingericht met
eigentijdse meubelen. Zodat elke nacht voelt als een echte herbronning...

Auberge de la ferme

De Auberge de la Ferme

De oude boerderij, die werd omgetoverd tot een landelijke gîte en daarna tot een hotel-restaurant, vormt nog steeds het hart van alle activiteiten. Hier bevinden zich de receptie, de salons, het gastronomische restaurant met zijn keuken en de drie zalen, de wijnkelder en de degustatiekelder en... 19 smaakvol ingerichte kamers met badkamers. Deze kamers hebben allemaal verschillende categorieën. Zo zijn er de standaardkamers en de kamers van een hogere categorie, sommige kamers hebben een terras en andere dan weer niet.

 

Meer informatie
Auberge In

De Auberg’Inn

De Auberg’Inn ligt maar op vier stappen van de Auberge. U hoeft enkel de straat over te steken. Dit rechthoekige gebouw uit streekstenen werd al 20 jaar geleden door Michel en Patricia verbouwd.
Onder het leiendak vindt u vijftien comfortabele kamers, waaronder zeven standaardkamers en acht kamers met terras."

 

Meer informatie
De Auberge de la Fermette

De Auberge de la Fermette en de chevrerie

De Auberge de la Fermette is genesteld tussen de Vieille Ecole en het complex dat bestaat uit de Auberge de Rochehaut en de Auberg’Inn. Op de benedenverdieping woont Elvire Boreux, de moeder van Michel. Op de verdieping vindt u vijf standaardkamers. Door de bouw van de Taverne de la Fermette in 2001 kon men op de verdieping vier standaardkamers met jacuzzi bouwen.

 

Meer informatie
De Auberge du Palis en de Auberge des Planteurs

De Auberge du Palis en de Auberge des Planteurs

Deze beide auberges hebben het voordeel dat ze slechts op 250 meter van de Auberge de Rochehaut liggen. Ook al kan u er niets eten of drinken, ze hebben het dubbele voordeel dat ze zich heel dicht tegen het centrum van het dorpje bevinden en dat ze heel rustig gelegen zijn, wat typisch is voor de kleine gehuchten in de Ardennen. Deze auberge, die uit twee delen bestaat, heeft zijn deuren in 1997 geopend in twee oude, aanpalende huizen die van de kelder tot de zolder werden gerenoveerd. Ze zijn gelegen langs de rue du Palis, de hoofdweg die het dorp doorkruist. Achteraan de beide gebouwen is de ruimte opgesplitst tussen een ruime privéparking van 20 plaatsen en een groene en fleurige tuin. Vijftien kamers werden er met de grootste zorg ingericht.

 

Meer informatie
De “P’tite Auberge”

De “P’tite Auberge”

De P’tite Auberge heeft zich in 2008 gevestigd binnen de muren van het oude hotel-restaurant ‘Les Tonnelles’. Het gebouw ligt net naast de Ardense winkel op de Place Marie Howet die schitterend gerenoveerd werd en grotendeels voetgangersgebied is geworden. De benedenverdieping van de P’tite Auberge bestaat enkel uit een tearoom die in het verlengde van de winkel ligt.

 

Meer informatie

De 5 categorieën van hotelkamers :

  • Standaardkamers zonder jacuzzi : Die beschikken elk over een dubbel bed (1,6 m), televisie, een volledige badkamer met douche of bad, wc, kluis en telefoon.
  • Standaardkamers met jacuzzi : Idem als 1 maar uitgerust met een bubbelbad.
Kamers 1
  • Kamers van type terras met jacuzzi : Idem als 3 maar uitgerust met een bubbelbad.
  • Idem 3 maar uitgerust met bubbelbad : Salon, groot raam, minibar, televisie, telefoon, kluis, badkamer met massagebad/jacuzzi voor 2 personen, Italiaanse neveldouche, wc en haardroger.
  • “Superieure“ kamers met jacuzzi en terras : Idem 5. Met een terras
Découvrez nos tarifs

book book

De Auberge de Rochehaut biedt u georganiseerde programma's voor 1 tot 3 dagen aan waarin u eindeloos kunt variëren !

Ontdek onze tarieven voor 2019
Top